BLOGGER TEMPLATES AND YouTube Layouts »

Tuesday, August 28, 2012

what i think about my classmate o.0

afiqah a.k.a mrs nickhun/vanilla: such a sweet girl, kind and pretty white. gadis yang comel dan memang comel :)
fitriah a.k.a jojo: kawan aku yg sgt sempoi n cool~ i like uuuu!!!~
nisa a.k.a daehyun: my craziesst buddy~ song is her life....(NO COMMENT!)
maisarah a.k.a mai: kawan yg sgt prihatin~ so cuteee... such a lovable girl :p
munira a.k.a mrs yoseob/chocolate/jaesuk: my little friend!!! so cheeerful and happy go lucky :D (asyik berkepit ngan vanilla jerr..)
naily a.k.a girlfriend lee seunggi: WOOOOOO~ u r the craziest in the class... friendly and such a talkative too!:o
salbiah a.k.a jae: kawan aku yg banyak cakap tpi friendly.... ajk sains yg sentiasa peka terhadap kerja yg diberi oleh puan rosmina... i respect u!!! aku ingat lagi ko lah kawan pertama aku  yg ckp ngn aku masa aku firstime masuk sk convent.... sampai skrg ko lah kawan akuu!!!
farhanatul a.k.a hana: kawan ku yg sangat baikkk!!! *beg kite kembar wehhh!!! :)
amirah a.k.a sanigapor: kalau ko ada, mesti pecah perut aku gelak... ko memang penghibur no. 1 kelas rk!!!! satu hari nanti aku ponnak tingg mcm ko...
asma a.k.a una: chess memang favourite ko kan??!!! nanti kite buat chess tart same2 ek... HAHAHA... asyik2 gikwang! cube la tukar yg lain -.-
atikah a.k.a kakak aku: NGEEEAAA!!! ko lah kakak aku yg TERbaikkk!!! nama je kakak tpi selalu kene buli ngan adik.... HIHIHI ;)
najihah a.k.a hanani: comel lah kawan aku yg sorang ni!!! nanti kalau au dtg kedai ko, belanja lah aku nasi goreng tok wan ye....SO GOODDDD~ ko pandai nasihatkan aku n tenang kan hati aku all the time....
izzati a.k.a izzat-EE: kawan aku yg TERlalu BLURRR... tpi ko cool~ relax jer~ lain kali bukak la lipatan tudung ko tu, ko nampak cantik tau x.... btw, ko lah kawan aku yg TERbaik...*bak kata BOBOIBOY :)
shafinas a.k.a p-neh: i respest u ketua kelas!!! kalau ko marah jer mesti bergegar kelas... menakutkan~ ko  lah kawan aku yg selalu bersama aku... aku SAYANG kooo!!!
nabiilah a.k.a nabilah: coklat! coklat!coklat! tu lah hidup ko... kalau x de coklat mcm x leh hidup... bekas kakak aku yg cute!! *tiba2 jer aku teringat umi kita...
natasha a.k.a tasya: ex-kakak aku jugak!!! dua tahun berurut-turut aku duduk sebelah ko... aku x pernah jemu!!! tasya is the best!!!
syahirah a.k.a shirah: ko lah kawan aku yg paling aku sayangg!!! aku igt lagi nasihat ko kat aku.... aku x kan pernah lupe :D
zulaikha a.k.a gikwang: ko lah yg paling sempoi kat dalam kelas!!!kalau nak kenekan ko memang susah... ko ug selalu kenekan aku... btw, u cool~
sqistyna a.k.a sqis: seriously aku ckp la, muke ko lebih kurang je mcm muke najwa latif... HEHEH tpi kawan aku ni lagi lawa okay!!! aku suke tgk ko.... ko sentiase berusaha untuk jadi yg terbaik... keep it up
wan nur izzati a.k.a wan: senyuman ko memang menawan~ ko senang nak dijadikan kawan...

I LOVE U THIS MUCH!!!!~ <3

Monday, August 27, 2012

PMR PMR here i'll come....!!!o.0

haallooo.... it's been a long time since my last update :) btw, PMR is coming nearerrr o.0... HuHHHH~~ ape nak buat...kalau dah masuk FORM3 tu je la musuh tradisi kite secara lansung :p sometime adela jugak stress     sebab semua benda nak kene fikir nie... persoalan nye... dah ulang kaji ke??? HAHAHAHA :D study tu memang la dah tpi dah READY ke??? andwaeee!!!~*maksudnye takk... tak boleh nak keluarkan kegilaan k-pop dalam kepala nie o.0 mesti nak tgk RUNNING MAN ngan MUSIC BANK ngan K-POP COUNTDOWN jerrr :> biase leerrr... satu benda yang wajib tengok... HHHMMM,, kite tunggu je ape result tahun nie @.@ :) :p

*jangan stress sangat sampai pengsan okay!!!~ :D