BLOGGER TEMPLATES AND YouTube Layouts »

Sunday, July 24, 2011

WIN !WIN !~

allahamdulillah....akhirnye kelas kitorg menang drama rumpelstilskin....seronok x terhingga kami....dpt hadiah RM 120........ok la jugak tu :) x sangke jugak menang sebab sultan pun ok jugak, diorg siap ade tarian 'sorry sorry' lagi tu XD peralatan diorang memang canggih giler lah8dah la canggih giler plak tu :) HAHA ! tpi nk wat cam ne kan, ALLAH dah tetapkan kiorg menang, yg best lagi tu kitorg bolot sume hadiah sbb amirah dpt menang perlakon terbaik....*bak kate my grandmother(engku maisarah)"TERBAIK" :D korang memang hebat RK...CHAYOK CHAYOK !!!!!!~~~~~ TAHNIAH !!!! :D

0 comments: