BLOGGER TEMPLATES AND YouTube Layouts »

Sunday, July 31, 2011

puase !!!~

hari ni first day puase....jgn lupe puase kawan2 ku yg beragama islam...kalau yg hhmmm tu x yah la puase......HAHAHAH ! selamat berpuase !!!!

taiping taiping taiping !!!~

HAHAH ! x sgke kami kelas 2 rk smk convent teluk intan dpt mengalahkan smk convent taiping yg x pernah kalah tu*konon nye la....memang best giler la mase tu ade yg smpai terlompat-lompat, org tgk kami mcm org giler(whatever)*bak kate pn zuraidah..HEHEH jgn marah cikgu....teringat haritu mase pagi2 lagi pkl 6.30 baru nk bertolak gi taiping, memang syok giler la kami mcm nk pergi korea plak...yg x leh blah nye bile bas tu dh start jln kami sume menjerit seronok....driver bas tu terikir yg kami  ni mesti x pernah naik bas...*maybe...dlm bas tu riuh sgt, ade bunyi telefon pasang lagu korea la, ade yg tido(izzat-ee la tu), ade yg bersembang ade gak yg menari....menari2 kami dlm bas....kt belakang convent taiping tu sk convent taiping...CEH shafinas pon ckplah "HHMMM......kecik je sklh nye, aku rse sekolah rendah kite lagi besar"...itu baru sekolah rendah, bile tgk je sekolah menengah..."MAK OOOIII !!! yg ni memang sekolah menengah kite pon kalah".....munira pon ckp"TAU X PE...." smpai je kt sne, kami letak la sume brg...mse tu baru giliran ke 2, kami punye last skli(10)...pastu munira pon pasang la lagu 'starlight moonlingt' n menari....ape lagi kiorg pon join la munira, mcm org giler jdi nye sbb menari pkai pakaian drama, hhmm memang x le ckp ape la...tibe2 budak sklh lain masuk dlm bilik tu, tpi ktiorg x kisah menari je*sbb nk hilangkan nerverse...tibe la giliran ktiorg buat persembahan, pde mule nye memang gementar tpi lepas menari tdi hilang sume gementar yg ade....tibe la plak mse pengumumman pemenang....melomcat kami mse org tu ckp ktiorg menang...CHAMPION !!!! seronok !!! lepas dpt hadiah tu sume amik telefon call mak masing2....kononnye nk ceritekan kemengan kami le tu...lepas tu kami singgah le ke zoo taiping...turun je dri bas terloncat2 cam budak2...masuk je dlm zoo kami pon jalan la tgk binatang, lepas dah habis satu pusingan tu nk naik tren la ni...mse tgh cri tu, ktiorg pon terjmpe lah taman kanak2...diorg pon nyelap smpai SHAFINAS terjatuh*kononnye nk pegang JOJO la....HAHAHAHAHA....carilah kat mne tren ni...last2 jumpe la jugak, kebetulan yg naik tren tu pn norehan, puan salbiah n cik din...kami pon berlari2 pergi kt tren tu menjerit2..."cik din nak ikut !!!!"...pn salbiah pon ckp la"awak ni, kami bru je igt nk ajak driver ni bwk kami bertige je, skli sume anak2 dtg "...HAHAHAHAHHAAH ! tegelak kami...tren tu pon jln dan mcm biase diorg pon menjerit.....HAHAHAH !   dh hbis kami pon balik....dlm bas mse balik tu ade yg tido ade yg menari ade yg tgkp gmbar......mcm2...yg penting sekali tu la pengalaman ktiorg yg best sgt sbb ktiorg balik dgn kemengan utk smk convent ti.....:)))

ni salah satu gmbar ktiorg mse tu ! :) <3....3njoy !!!

Monday, July 25, 2011

RUMPELSTILSKIN ke peringkat daerah.... !~

setahu aku la, pertandingan skesta bahasa inggeris kelas rk antara sekolah je....tibe2 haritu ktiorg pon bru dpt thu dri puan norehan yg ktiorg berjaya naik ke peringkat daerah.....FULAMMAKKK !!!!!! terharu giler kitorg sume,lagi2 shira...:) allahdulillah.....masin jugak mulut kak nad n kak umi ek :D skrg ni ktiorg tgh berlatih utk pertandingan ni...EH ! lupe plak nk ckp pertandingan ni berlansung di smk convent taiping...(jauh tu)....nk wat cam ne dh dpt yg jauh.....smoge skesta kami dpt menaikkan martabat sekolah...AMIN.....~

Sunday, July 24, 2011

WIN !WIN !~

allahamdulillah....akhirnye kelas kitorg menang drama rumpelstilskin....seronok x terhingga kami....dpt hadiah RM 120........ok la jugak tu :) x sangke jugak menang sebab sultan pun ok jugak, diorg siap ade tarian 'sorry sorry' lagi tu XD peralatan diorang memang canggih giler lah8dah la canggih giler plak tu :) HAHA ! tpi nk wat cam ne kan, ALLAH dah tetapkan kiorg menang, yg best lagi tu kitorg bolot sume hadiah sbb amirah dpt menang perlakon terbaik....*bak kate my grandmother(engku maisarah)"TERBAIK" :D korang memang hebat RK...CHAYOK CHAYOK !!!!!!~~~~~ TAHNIAH !!!! :D