BLOGGER TEMPLATES AND YouTube Layouts »

Saturday, December 25, 2010

jalan2 ke zoo taiping !


HUHUHU.....seronok bile terkenang kenangan semasa berasa di zoo taiping...banyak perkara suke n duke di sana :) banyak binatang yang kami tgk such as beruang, babun, monyet, babi hutan, penyu n lain2 lgi ! ape yang paling aku x suke masa ade kat sane aku selsema teruk !>_<...lepas gi zoo kami terus menuju ke ipoh untuk makan di sana..;)...tibe2 last minit pulak nk gi tgk wayang kt ipoh parade...0.o dah sampai sane terus amik tiket kul 7.20p.m ;D..mase beli tiket tu baru je pukul 6 lbh2, so kitorg gi jalan2 dulu kt situ...tibe2 plak selsema aku dtg balik*ni yg x syok ni !....nasib baik kak nabila belikan ubat utk aku mkn...dh pukul 7.15 ktiorg pon gi kat tmpt wayang tu...ramai jugak orang nk tgk wayang mase tu !....cakap pasal tgk wayang, ktiorg tgk cete HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH !...fuh ! memang best giler lah cete nye...lepas tgk wayang , terus balik...itulah kenangan yang dapat aku cete bersama dengan cousin aku !bye ~!

0 comments: