BLOGGER TEMPLATES AND YouTube Layouts »

Friday, December 31, 2010

tahun baru menjelang tiba !!!~

pejam celik dh esok nye tahun baru...tahun depan aku dah pon masuk ke form 2 !*ni la yg best nyer !...boley la ku buli juior kat sekolah !...HOHOHO...malas la nak taip banyak2 so, aku just nak cakap selamat tahun baru to all my friends and x lupe gak to my beloved mother HAPPY BIRTHDAY yg ke 42 ! :) <3

Saturday, December 25, 2010

jalan2 ke zoo taiping !


HUHUHU.....seronok bile terkenang kenangan semasa berasa di zoo taiping...banyak perkara suke n duke di sana :) banyak binatang yang kami tgk such as beruang, babun, monyet, babi hutan, penyu n lain2 lgi ! ape yang paling aku x suke masa ade kat sane aku selsema teruk !>_<...lepas gi zoo kami terus menuju ke ipoh untuk makan di sana..;)...tibe2 last minit pulak nk gi tgk wayang kt ipoh parade...0.o dah sampai sane terus amik tiket kul 7.20p.m ;D..mase beli tiket tu baru je pukul 6 lbh2, so kitorg gi jalan2 dulu kt situ...tibe2 plak selsema aku dtg balik*ni yg x syok ni !....nasib baik kak nabila belikan ubat utk aku mkn...dh pukul 7.15 ktiorg pon gi kat tmpt wayang tu...ramai jugak orang nk tgk wayang mase tu !....cakap pasal tgk wayang, ktiorg tgk cete HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH !...fuh ! memang best giler lah cete nye...lepas tgk wayang , terus balik...itulah kenangan yang dapat aku cete bersama dengan cousin aku !bye ~!

Thursday, December 23, 2010

trip to kuala lumpur...;)


best sangat hari tu g kuala lumpur....tidur di hotel grand continantel selama 3 hari 2 malam !...:)kiteorang sekeluarge berseronok di sana...kami pergi ke pelbagai tempat such as suria klcc, time square, pavilion n petrosains..ini adalah salah satu gmbr di petrosains...*poyo je budak kat dalam gnbr nie ....;p

about me :]

my name is nurul syafiqah n im 13 years old...i live in t.intan perak*tau ke kat mane tu ?!.my hobby is dancing n reading !:)my ambition is to be a doctors...*HUHUHU boley ke capai cita-cita tu ?...well i have a cute cat name omey n bibi...*pelik sungguh name kucing aku !...i hope when i grown up i be the best doctor in the world ![:...
thats all for now ! bye bye ! :P